Grandprix 2018 vinder WEB

 

Rasmus Bøgh Wallin vinder Hadsten Gade Grand Prix 2018.


Efter et spændende og flot cykelløb på bakken i Hadsten trak Rasmus Bøgh Wallin, Team ColoQuick det længste strå i en direkte sprinterduel med den hollandske verdensstjerne Niki Terpstra fra storholdet Quick – Step Floors. Terpstra vandt tidligere i år Flandern rundt.


Der var ellers lagt op til en direkte gentagelse af duellen fra dette års udgave af Flandern rundt mellem Mads Pedersen fra Trek-Segafredo og Terpstra. Men duellen blev kortfattet.


Efter en dramatisk start, hvor der blev hugget og stukket på skift lykkedes det Terpstra at skabe et hul sammen med 8 – 10 ryttere fra primært ColoQuick og Team Waoo. Udbruddet blev hentet et par gange men til sidst slap en mindre gruppe afsted og holdt hele vejen hjem i forskellige rytterkonstallationer. Efter 30 minutter var Mads Pedersen isoleret i forfølgergruppen med mere end halvandet minut, og det var ikke muligt at hente.


På de 5 sidste omgange lå Terpstra isoleret blandt 7 ryttere, hvoraf 3 var fra ColoQuick og de brugte situationen klogt i den sidste og afgørende spurt, hvor holdets Rasmus Bøgh Wallin kom først over målstregen – skarpt efterfulgt Niki Terpstra på andenpladsen og Rasmus Guldhammer fra Team Waoo på 3. pladsen.


På de efterfølgene pladser kom Andreas Stokbro Nielsen, Riwal CeramicSpeed Cycling Team og Jeppe Askov Pallesen, Team Ok Kvickly Odder. Særligt sidstnævte var det en stor fornøjelse at se over målstregen i det fine selskab, da Jeppe Pallesen har fået en meget stor del af sin cykelopdragelse i Hammel Cykle Klub, hvorfra han skiftede til Odder i denne sæson. Et godt bevis på at det målrettede arbejde i klubben bærer frugt på den øverste hylde i Dansk elitecykling.


En stor tak til alle fremmødte og for endnu et fantastisk underholdende Hadsten Gade Grand Prix 2018. 

 

Øvrige resultater kan ses på: https://www.cyklingdanmark.dk/resultater/

 

Se billeder fra dagen på vores FB-side: https://www.facebook.com/HadstenGadeGrandPrix/

 

 

 

 

 

 

Sponsor

Boyum-IT-logo
tn Bbyens vvs
nytsyn-logo
GoForm-logo
Fricykler-logo
tikioeb 
barndt1
Marcello
Skantag_logo
Lindberg
tn FrodeLaursen
Primaer logo positiv 
tn Byens Massør
FavrskovPosten 
fair cykling

Hammel Cykle Klub