BlivMedlem3

På disse sider præsenteres klubben og de forskellige aktiviteter. Vi håber du får besvaret dine spørgsmål om klubben og byder dig velkommen som medlem.

  tn 1047717 senior cyclist

Cykling for seniormotionister i Hammel Cykle Klub Senior - motionister

  e-mail-knap beskaaret Hammel Cykle Klub ønsker at tilbyde cykelaktiviteter for såvel elite som bredde og med udgangspunkt i et klub-fællesskab at bidrage til sundhedsfremme og glæden ved cykling.Klubben har 10 lånecykler, 5 MTB'er og 5 landevejscykler. Mød op til træning og lån en cykel, så du kan se om cykling er noget for dig. Læs mere på siden "lånecykler". Har du yderligere spørgsmål så kontakt klubben.
  kalender-300x224 Træningstider og de kommende aktiviteter kan ses i kalenderen på klubmodulet. Du finder kalenderen i topmenuen her på hjemmesiden eller ved at klikke på ikonet.
  knap-mountain-bike MTB-Sporet Hammel - Læs mere omkring MTB-Sporet i Hammel Mølleskov og Klintholm. Vi håber sporet bliver til gavn og glæde og alle er velkomne til at benytte området.
  facebook logo

Klubben har en facebookgruppe. Hvis du ønsker at blive medlem, tryk på FB-ikonet og via FB sende en anmodning om medlemskab.   

 

Klubben har også en facebook side.
https://www.facebook.com/HammelCK/                                              

Sponsor

Boyum-IT-logo
tn Bbyens vvs
nytsyn-logo
GoForm-logo
Fricykler-logo
tikioeb 
barndt1
Marcello
Skantag_logo
Lindberg
tn FrodeLaursen
Primaer logo positiv 
tn Byens Massør
FavrskovPosten 
fair cykling

Hammel Cykle Klub