Hammel Cykle Klub

Hammel Cykleklub blev stiftet i 1974 og har medlemmer fra et stort opland. Klubben er særdeles aktiv på mange fronter – der køres elite og licens, veteran, børn/ungdom samt motion. Og vi kører både på landevejen og på MTB.

 

Klubben vil gerne tiltrække og fastholde både de der vil køre som licensryttere og dem der vil køre som motionister. Og vi har ugentlige træningsaftener for alle. Klubben tilbyder også landevejs og MTB-træning for børn og unge.

 

Mange mennesker lægger et stort arbejde i at udvikle Hammel Cykle Klub. Bestyrelsen består af 7 medlemmer samt en rytterrepræsentant. Derudover arbejder en række udvalg og arbejdsgrupper med klubbens forskellige aktiviteter.

 

Klubbens adresse:        Faktura-adresse:           Bank:  Reg. 6110 Konto 4860440066

Hammel Cykle Klub

Stadionvej 5

8584 Hammel

 

Hammel Cykle Klub

Rådyrvej 16

8450 Hammel

 

CVR nr.

30448154

 

 

 

 

 

 

 

Licens og eliteafdeling

Klubben har en meget aktiv licens og eliteafdeling, med ryttere i både ungdomsklasser, veteranklasser, samt B, C og D-klasserne. Og klubbens ryttere har leveret gode resultater gennem årene.

 

Licensrytterne træner året rundt, hver tirsdag, torsdag og søndag. Og i løbet af det tidlige forår arrangeres træningslejr. I 2015 går turen til Mallorca, hvor klubben de sidste år har haft stor fornøjelse af det kuperede terræn.

 

Hammel Cykle Klub arrangerer selv hvert år i pinsen det store Pøt Mølle Løb med op til 1000 deltagere fra både Danmark og udlandet.

 

Motionsafdeling

Klubben har en stor og aktiv motionsafdeling med tilbud til både mænd og kvinder og med aktiviteter på landevej og på MTB.

 

Motionisterne deles op i 2-3 grupper, således at man kører sammen med ligesindede. For hver gruppe udpeges en holdkaptajn som sørger for at tempoet holdes på det aftalte niveau. Princippet er at træning og motion skal være sjovt og udfordrende og at alle skal med gruppen hjem.

 

Motionisterne træner i sæsonen hver tirsdag kl 18 samt lørdag og søndag kl 10.

 

Om vinteren holdes træningen ved lige på landevej, i skoven og med spinninghold.

 

Motionisterne deltager ofte i motionsløb både i Danmark og i udlandet.

 

Børn/unge afdeling

Klubben har en stor børne- og ungdomsafdeling. Vi har tilbud til alle børn og unge der gerne vil cykle. Både dem der vil køre rigtig stærkt og vinde cykelløb, men også dem der gerne vil køre sammen med andre i skoven eller på landevejen og herigennem få gode oplevelser.

 

Børne- og ungdoms-afdelingen vil i starten lægge vægt på at få opbygget et godt socialt fællesskab og få skabt nogle gode og sjove rammer for at køre på cykel. Senere kan det så komme på tale at deltage i løb.

 

Læs mere om børne- og ungdomsafdelingen her (Link til Børne og ungdomsafdeling)

 

Klubdragt

Alle medlemmer af klubben kan købe kvalitetscykeltøj som anvendes til såvel træning som motions- og konkurrenceløb. Se mere her (Link til klubdragt)

 

Webmaster

Per Holler - emailadresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

klubhus

Tidligere formand, nu æresmedlem Bill Sejer Nielsen ved klubhuset.

 

 

 

Sponsor

Boyum-IT-logo
tn Bbyens vvs
nytsyn-logo
GoForm-logo
Fricykler-logo
tikioeb 
barndt1
Marcello
Skantag_logo
Lindberg
tn FrodeLaursen
Primaer logo positiv 
tn Byens Massør
FavrskovPosten 
fair cykling

Hammel Cykle Klub