I Hammel Cykle Klub er der træning for licensryttere det meste af året.

 

Vinter
Fra 1. januar til 31. marts er der fælles træning både lørdag og søndag. Vi starter ved klubhuset på Stadionvej 5 kl. 10.00.

 

Lørdags ruten er på ca. 70 km som går over Skivholme, Borum og via Langelinie til Låsby, hvorefter det går opad mod Sorring og videre til Linå, Skellerup. Derefter går det via Faavang, Thorsø retur til Hammel.

 

Turen køres i jævnt tempo omkring 30 km/t og der er mulighed for at lægge flere km på for dem der vil kører længere eller korte den af om nødvendigt for dem der komme udefra.

 

Der er indlagt 2 stækninger for interval kørsel, men det er ikke et krav at deltage i intervallerne, da man bliver samlet op efter intervallerne.

 

Interval 1: Langelinie 9,5km
-Start ved Borum "km 16" til broen ved Skanderborgvej ( kan evt deles om i flere kortere intervaller )
Deltager deles op i grupper afhængig af styrke.
Grupperne vender om ved Skanderborgvej og køre ned bag sidste grupper eller dem som ikke deltager i interval kørsel

 

Interval 2: Resenbro 7km
-Start ved Resenbro "km 44" til vi drejer til højre op mod Fårvang/ Trust kirke ( kan evt deles om i flere kortere intervaller )
Deltager deles op i grupper afhængig af styrke.
Grupperne vender om ved Trust kirke og køre ned bag sidste grupper eller dem som ikke deltager i interval kørsel.

 

Ridewithgps.com: http://ridewithgps.com/routes/3834422

 

Loerdag

 

Søndag køres den velkendte "Jørgenruten" der går sydover mod Låsby, Resenbro og Ry, hvor vi så småt vender næsen hjemad. Der køres 80 - 110 km i jævnt tempo med 28 - 30 km/t i snit. Der trænes "kilometertræning" uden intervaller, men der er mulighed for et par skiltespurter og bakkespurter med opsamling umiddelbart efter. Om nødvendigt deler vi i flere grupper så alle får optimalt udbytte af træningen.

 

Ridewithgps.com: http://ridewithgps.com/routes/3837779

 

Joergenruten

 

Er der meget sne og kulde sker det, at der køres MTB. Det aftales til lejligheden. Turene køres som regel omkring Hammel eller Ry.

 

Sommer
I april, når det bliver løbssæson, begynder den almindelige træning for licensryttere. Træningen foregår hver tirsdag kl. 17.00 med start ved klubhuset på Stadionvej 5 i Hammel. Sommertræningen løber frem til ultimo september.


Træningen foregår altid på følgende rute:


Ridewithgps.com: http://ridewithgps.com/routes/3837830

 

Sommerruten

 

Den faste rute gør, at folk, der eksempelvis kommer fra syd (Skanderborg/Galten) eller nord (Hadsten/Ulstrup), kan hoppe på og af toget, hvor det nu passer dem bedst.

 

Toget har afgang på tirsdage fra Galten, kl. 16.15, Fortevej 7. Næste stop er Klubhuset i Hammel, Stadionvej 5, kl. 17.00.

 

På ruten er der indlagt 2 intervaller.


Det første interval er fra Svostrup Kro til Resenbro. Intervallet køres som rulleskift med en puls på 80 til 90%. De ryttere som ikke kan tage føringer sidder bare på hjul, og derved får de farten alligvel.


Det andet interval køres fra bunden af Slagebakken til Ry - med skiltespurt ved Ry. Husk at se jer godt for ned ad Slangebakken. De der ikke føler sig friske, springer bare Slangebakken over og kører lige ud til Ry.


Efter hvert interval er der opsamling og herefter køres der med jævn fart, så alle får mælkesyren ud af benene.

 

U17 ryttere på et vist niveau, vil få meget ud af at køre sammen med licensrytterne.
- De lærer at køre 2 og 2
- De lærer at sidde rigtig i vinden
- De lærer, at køre en rigtig spurt
- De lærer at rykke på bakker

 

Det er vigtigt, når U17 rytterne deltager, at der er folk, der følger dem helt til Hammel. Hvis U17 ryttere kommer til træning, vil vi gerne vide det i forvejen. Ring til Rudy tlf. 53 27 80 40.


Udgangspunktet er, at man som licensrytter gør hvad man kan for at møde frem til tirsdagstræningen. Men er man forhindret i at komme til træning er det en fordel, at der meldes afbud til Rudy tlf. 53 27 80 40. Så ved vi om der skal ventes, der hvor folk springer på toget.


Motionsryttere med god fart i benene er velkommen til at deltage i tirsdagstræningen.


Det kan selvfølgelig ikke diskuteres, at der skal bæres hjelm under træningen.

 

Rudy Simonsen og Jesper Dannerfjord

Sponsor

Boyum-IT-logo
tn Bbyens vvs
nytsyn-logo
GoForm-logo
Fricykler-logo
tikioeb 
barndt1
Marcello
Skantag_logo
Lindberg
tn FrodeLaursen
Primaer logo positiv 
tn Byens Massør
FavrskovPosten 
fair cykling

Hammel Cykle Klub