Materiel og udstyr

Alle er velkomne i motionsafdelingen i Hammel Cykle Klub også selvom udstyret måske ikke er det nyeste af det nye. Dog må det anbefales at man kører på en cykel der er bygget til race, dvs. med racerstyr, smalle dæk, udvendige gear, ingen bagagebærer m.v. Men der er plads til både den gamle stålcykel fra firserne og den nye lirede carbon-cykel.

Nybegyndere møder bare op med det udstyr, man nu har til rådighed. Det er vigtigt, at man som nybegynder ikke afholder sig fra at møde op bare fordi man ikke er med på den sidste mode og har den dyreste Cykel fra Trek eller Pinarello. ;o)

Kom og kør med nogle gange inden du eventuelt går ud og investerer i udstyr. Vi hjælper i øvrigt gerne med råd og vejledning i den sammenhæng, og der er måske også mulighed for at låne en af klubkammeraternes vintercykler, så man rigtig kan mærke fornemmelsen af at køre på en let og hurtig racercykel.

Som medlem af klubben kan man købe cykeltøj i klubbens farver af høj kvalitet til rimelige priser. Tøj bestilles én gang om året i oktober – november og leveres som regel i februar efterfølgende.

Der er indkøbt et rimeligt lager af tøj og det er muligt at købe eller supplere gennem sæsonen.

Sponsor

Boyum-IT-logo
tn Bbyens vvs
nytsyn-logo
GoForm-logo
Fricykler-logo
tikioeb 
barndt1
Marcello
Skantag_logo
Lindberg
tn FrodeLaursen
Primaer logo positiv 
tn Byens Massør
FavrskovPosten 
fair cykling

Hammel Cykle Klub