Forældre/forpligtelser
Klubben er baseret på frivillig arbejdskraft hvor alle arbejder gratis. Trænere og klubledere lægger mange timers arbejde i klubben. Og de deltager i kurser og møder for hele tiden at blive bedre. Dette er noget vi sætter stor pris på.
 
Klubben bliver større og større og der er mange aktiviteter igang. Vi har licensryttere og motionister, børn og voksne, landevej og MTB osv. Og vi afholder hvert år vores eget store Pinseløb med 900-1000 ryttere fra Danmark og udlandet.

Og for at alt dette kan hænge sammen i en klub baseret på frivillige, så har vi brug for rigtigt mange hænder. Og jo flere vi er, jo lettere bliver det at holde det høje niveau vi gerne vil.

Vi forventer derfor at forældre har lyst til at spille en aktiv rolle i klubben. Det kan være som hjælpetræner, kaffe-brygger og kagebager, hjælp ved vores løb, deltagelse i udvalgsarbejde osv. Der er brug for alle og der er en tjans til alle. Vi opfordrer derfor forældrene til at melde sig hos trænerne med de opgaver de gerne vil bidrage med at løse.
 

 

Sponsor

Boyum-IT-logo
tn Bbyens vvs
nytsyn-logo
GoForm-logo
Fricykler-logo
tikioeb 
barndt1
Marcello
Skantag_logo
Lindberg
tn FrodeLaursen
Primaer logo positiv 
tn Byens Massør
FavrskovPosten 
fair cykling

Hammel Cykle Klub