Hvor og hvordan træner vi
Vi arbejder med børnenes træning ud fra ”Aldersrelateret Trænings Koncept” (ATK). Det betyder i praksis at al træning er tilrettelagt ud fra den enkeltes ambitioner, niveau og form. Vi har i klubben ikke krav om at børnene kører løb osv. Hvis man kommer i klubben for at være sammen med andre børn og unge – og for at hygge sig med at cykle sammen, så er det fuldt i tråd med tankerne der ligger bag B&U afdelingen.

Der lægges meget vægt på at lære de unge ryttere om sikkerhed, at sidde rigtigt på cyklen og at køre i de rigtige gear, så de får nogle gode vaner på cyklen og derved undgår skader.

For mange af rytterne kommer der et tidspunkt hvor de gerne vil prøve sig selv af i forskellige typer løb, og der hjælper vi med at man kan orientere sig.

Man kan ikke melde sig ind i B&U afdelingen i Hammel CK med en forventning om at indløse løbs-licens med det samme, og derefter begynde at køre løb i dcu-regi. Vi vil først træne med rytterne i en periode for at sørge for at ambitionerne også holder mål til virkelighed. Når det passer sammen giver vi accept til at man kan køre licensløb.
 
For MTB vil vi især køre i Hammel Skov, Vandværksskoven og i Klintholms grønne område, hvor vi vil lave forskellige tekniske øvelser.

Landevejs ruten bliver bestemt fra træning til træning af den enkelte træner og foregår rundt om i Favrskov. Ruten bliver planlagt ud fra de fremmødte samt vejr og vind. 

Sponsor

Boyum-IT-logo
tn Bbyens vvs
nytsyn-logo
GoForm-logo
Fricykler-logo
tikioeb 
barndt1
Marcello
Skantag_logo
Lindberg
tn FrodeLaursen
Primaer logo positiv 
tn Byens Massør
FavrskovPosten 
fair cykling

Hammel Cykle Klub